PernilleSogaard.com

Tilmeld dig nyhedsbrevet

...og få mine 6 bedste tips til, hvordan du tænker ud-af-boksen

Gør ideer til handling

Selv de mest geniale idéer er intet værd, hvis de ikke bliver ført ud i livet. Som coach er min fornemmeste opgave, at tilføre mine kunder værdi. Og hvilken værdi er større end at sikre, at de nye tanker bliver til handling og dernæst til penge? Jeg sælger aldrig workshops uden opfølgende handlingsmøder. Det er en del af pakken, take it or leave it.

Min viden, min erfaring og mit drive


Jeg er idé- og implementeringscoach og hjælper ledere i organisationer og virksomheder med at:
1) Få nye stærke idéer til koncepter, strategier, produkter mv.
2) Føre idéer ud i livet - dvs. fokus på handling, på eksekvering og værdiskabelse

Coaching som metode
Med coaching kan man ofte speede en proces op eller skyde genvej til hurtigere resultater. Det skyldes, at vi ikke alene ser på de kreative nye ting, der skal sættes i gang – men også på, hvad der kan være af ting, der forhindrer dig, virksomheden, ledelsen eller teamet i at rykke på det. Når vi kender forhindringerne kan vi forholde os konstruktivt til dem og sikre, at de ikke kommer til at blokere for gennemførelsen af de nye initiativer.

Et andet powerfuldt coaching-element er motivation. Din og/eller teamets motivation er det brændstof, der skal sikre at I kommer i mål. Mangler motivationen er det svært at skabe resultater, så vi finder derfor frem til netop DET, der gør, at du/I holder næsen i sporet og energien høj hele vejen til målstregen.

Gruppe-synergi
Jeg ved, at flere hoveder tænker bedre end få og har gang på gang set synergien, der opstår, når man sætter mennesker til at idéudvikle sammen – så giver 2+2 lige pludselig 5. Omkring idéudvikling mv. arbejder jeg derfor primært med grupper, teams, afdelinger mv. 

Gør idéer til handling
Selv de mest geniale idéer er intet værd, hvis de ikke bliver ført ud i livet. Vi er tit rigtig gode til at være kreative og nytænkende, men (hånden på hjertet) hvor gode er vi til at handle på dem og få dem ført ud i verden? Som coach er min fornemmeste opgave, at tilføre mine kunder værdi. Og hvilken værdi er større end at sikre, at de nye tanker blive til handling og dernæst til penge? Jeg sælger aldrig min tid og evner uden opfølgende handlingsmøder. Det er en fast del af pakken – take it og leave it.


Anlægsvej 32 . DK-4100 Ringsted . Tlf. +45 3131 8086 . mailping@pernillesogaardpong.com . www.pernillesogaard.com