PernilleSogaard.com

Tilmeld dig nyhedsbrevet

...og få mine 6 bedste tips til, hvordan du tænker ud-af-boksen

Gør ideer til handling

Selv de mest geniale idéer er intet værd, hvis de ikke bliver ført ud i livet. Som coach er min fornemmeste opgave, at tilføre mine kunder værdi. Og hvilken værdi er større end at sikre, at de nye tanker bliver til handling og dernæst til penge? Jeg sælger aldrig workshops uden opfølgende handlingsmøder. Det er en del af pakken, take it or leave it.

Min viden, min erfaring og mit drive


Jeg hedder Pernille Søgaard, og mit navn er mit brand. Jeg drives af forandring og udvikling og nyder at føre nye idéer ud i livet. Efter 15 år i kommunikations- og markedsføringsverdenen havde jeg lyst til at prøve kræfter med noget andet. Noget jeg brændte endnu mere for at gøre – noget der i højere grad involverede andre mennesker og gav både dem og mig større værdi og glæde.

Jeg valgte derfor at tage en coachuddannelse, og det viste sig hurtigt at være en af de bedste beslutninger, jeg har truffet i mit liv. Coaching blev for mig en gave af indsigter i og forståelse for, hvorfor vi mennesker gør som vi gør – uanset som det er på jobbet eller i privatlivet. Ikke alene kunne jeg bruge metode og værktøjer i mit eget liv. Jeg kunne også se et behov for at hjælpe andre mennesker med at skrue på knapperne til mere målrettethed, øget handlekraft og ikke mindste større glæde og tilfredshed.

Pludselig så jeg foran mig en helt unik mulighed for at kombinere det bedste fra to verdener: Min viden om forretningsudvikling, kreativitet og kundefokus på den ene side og mine evner til at facilitere processer og hjælpe mennesker (ledere) med at finde og realisere deres vigtigste mål på den anden.

Et forretningskoncept var født, og resten er historie, som man siger…..


Anlægsvej 32 . DK-4100 Ringsted . Tlf. +45 3131 8086 . mailping@pernillesogaardpong.com . www.pernillesogaard.com