PernilleSogaard.com

Tilmeld dig nyhedsbrevet

...og få mine 6 bedste tips til, hvordan du tænker ud-af-boksen

Nyheder og updates


Lader du dig stoppe eller begrænse af ”umulige” tanker i dit arbejde? Overvej så i stedet, hvilke højder du kunne tænke dig at tage din virksomhed, din afdeling eller dit team til, hvis du virkelig skulle tænke stort og vildt?


Kan køer flyve?

Nej, tænker du sikkert. Køer kan da ikke flyve. Eller kan de…?

Og ja, det er da sikkert skørt med flyvende køer. Men hvis vi nu fokuserede på målet (at få koen til at flyve) frem for alle begrænsningerne (den har ingen vinger, den er alt for tung, den er sikkert for irrationel osv.), så var det måske ikke så umuligt endda. For selvfølgelig kan man da få en ko til at flyve, det er blot et spørgsmål om at tænke kreativt og ud-af-boksen - det kan alle mennesker. Og de, som ikke mener de kan, kan lære det af mig.

Lader du dig stoppe?
Min pointe er dog blot at prikke lidt til dine indre overbevisninger. Lader du dig stoppe eller begrænse af ”umulige” tanker i dit arbejde? Overvej så i stedet, hvilke højder du kunne tænke dig at tage din virksomhed, din afdeling eller dit team til, hvis du virkelig skulle tænke stort og vildt?

Tænk blot hvis brødrene Wright og danske Ellehammer havde ladet sig stoppe af indre mistro og andre menneskers holdninger, da de for mere end 100 år siden begyndte på deres ”tåbelige” flyveprojekter. Så havde verden og vores dagligdag nok set en anelse anderledes ud, end vi kender den i dag.

Så spørgsmålet er blot, hvor højt du vil flyve?

Og i øvrigt… Hvis køer ikke kan flyve, hvordan kan de så producere Philadelphia oppe i himlen…?


Anlægsvej 32 . DK-4100 Ringsted . Tlf. +45 3131 8086 . mailping@pernillesogaardpong.com . www.pernillesogaard.com