PernilleSogaard.com

Tilmeld dig nyhedsbrevet

...og få mine 6 bedste tips til, hvordan du tænker ud-af-boksen

Nyheder og updates


Det er ikke så vigtigt hvad du gør - bare du gør noget andet, end du plejer. Det kan fint være helt små ting, fx være at tage en anden vej til jobbet, at bytte skrivebord med en kollega, danse en ½ time, når du kommer hjem, sove i den anden side af sengen eller måske med hovedet i benenden, ligesom Pippi. Og apropos Pippi, hvornår har du sidst haft to forskellige sokker på?


Gør noget nyt - hver dag!

Hvis du gerne vil være lidt mere kreativ og bedre til at bryde vanetænkning, så er der en relativ nem måde at stimulere det på: Gør noget nyt eller anderledes - hver dag.

Bytte skrivebord eller danse
Det er ikke så vigtigt hvad du gør - bare du gør noget andet end du plejer. Det kan fint være helt små ting, fx være at tage en anden vej til jobbet, at bytte skrivebord med en kollega, danse en ½ time, når du kommer hjem, sove i den anden side af sengen eller måske med hovedet i benenden, ligesom Pippi. Og apropos Pippi, hvornår har du sidst haft to forskellige sokker på?

Gør som Pippi
Vi kan faktisk lære rigtigt meget af Pippi. For mig er hun indbegrebet af et ukonventionelt og oprigtig nysgerrigt menneske. Hun har fuldstændig gjort op med sig selv, at hun ikke lader sig styre af andre menneskers holdninger og forventninger. Hun vender konstant tingene på hovedet og udfordrer vanetænkning med en passioneret tro på det hun gør. I hendes univers kan alt nemlig lade sig gøre og spørgsmålet er, om vi ikke med fordel kan stjæle et par fiduser af hende Pippi med fregnerne og de røde strittende fletninger?

Bare en lille ting
Mand eller kvinde, ung eller gammel - det gør ingen forskel. Forskellen ligger i at turde gøre noget nyt eller anderledes. Selv om det bare er en lille ting. Selv om andre mennesker måske synes, du er lidt underlig, Selv om det føles meget mærkeligt (i starten). Bare prøv det. Gør det - hver dag i mindst en uge. Så garanterer jeg, at du vil mærke en positiv forandring i dig liv - både privat og på jobbet.

Hvis du altid gør, hvad du altid har gjort, vil du altid få, hvad du altid har fået.
/Stanley Zarowin
 


Anlægsvej 32 . DK-4100 Ringsted . Tlf. +45 3131 8086 . mailping@pernillesogaardpong.com . www.pernillesogaard.com