PernilleSogaard.com

Tilmeld dig nyhedsbrevet

...og få mine 6 bedste tips til, hvordan du tænker ud-af-boksen

Nyheder og updates


Så kom det endelig: E-handel på Facebook. Forretningsidéen har ligget lige til højrebenet længe, og amerikanske Payvment har nu gjort noget ved det. De har lavet en e-handel applikation til progressive virksomheder, der ser mulighederne for at sælge netop DER, hvor de i forvejen møder deres kunder.


Sælg dine varer på Facebook

Så kom det endelig: E-handel på Facebook. Forretningsidéen har ligget lige til højrebenet længe, og amerikanske Payvment har nu gjort noget ved det. De har lavet en e-handel applikation til progressive virksomheder, der ser mulighederne for at sælge netop DER, hvor de i forvejen møder deres kunder.

Hvis du drømmer om en e-shop, kan du starte her. Og selv om du allerede har en online shop, så udnyt mulighederne på Facebook, hvis dine kunder er dér (og hvem er efterhånden ikke det?). Jo tættere de er på varene jo større sandsynlighed for salg.

App’en er gratis og kræver blot, at du har en konto hos PayPal (Det tager ca. 5 min, hvilket er markant hurtigere end hos PBS). App’en er godkendt af TRUSTe, der er det amerikanske kvalitetsstempel til e-handelsvirksomheder.

Se et eksempel på en FB-shop her.

Læs mere på payvment.com


Anlægsvej 32 . DK-4100 Ringsted . Tlf. +45 3131 8086 . mailping@pernillesogaardpong.com . www.pernillesogaard.com